Grimbergen lanceert abdijthriller “In de schaduw van de feniks”

Grimbergen, het bier van de feniks, is het ideale abdijbier om even tot rust mee te komen. Om dat te onderstrepen, bedacht TBWA een campagne die start met de publicatie van een spannende abdijthriller.

In de schaduw van de feniks, uitgegeven door Manteau, is een hedendaagse thriller die zich afspeelt in en om de abdij van Grimbergen. Het boek is niet alleen spannend, het belichaamt ook helemaal de waarden van het abdijbier.
De abdij werd in het verleden tot drie maal toe verwoest, maar is telkens herrezen. De feniks, symbool van wederopstanding en hergeboorte, staat hierdoor centraal in de beleving van Grimbergenbier.
Grimbergen is dan ook het abdijbier waarmee je jezelf kan herbronnen en even tot rust kan komen: relax in je zetel met in je ene hand een lekkere Grimbergen, nog steeds op authentieke wijze gebrouwen volgens z’n eeuwenoude abdijrecept, en in de andere een goed boek.
De associatie met het lezen is een langetermijnengagement: Grimbergen zal voortaan als partner van Boek.be evenementen als de Boekenbeurs, de Literaire Lente en de Zomer van het Spannende Boek op een actieve manier ondersteunen.

In de schaduw van de feniks is vanaf 1 oktober verkrijgbaar in supermarkten, drinkcenters en brasserieën. Het is gratis bij aankoop van Grimbergen.
De auteur van het boek blijft voorlopig nog geheim. Pas tijdens de boekenbeurs wordt de naam van de auteur onthuld. Wat we wel reeds kunnen zeggen, is dat het om een bekende Belgische auteur gaat.

Radio met Jan Decleir & Pierre Arditi
Het boek wordt aangekondigd met een radiocampagne die eigenlijk een hoorspel is. Vanaf 1 oktober wordt de luisteraar drie weken lang meegenomen in de intriges van In de schaduw van de feniks. In elke radiospot kom je iets meer te weten, en nader je de ontknoping van de thriller. De vertellers van dienst  zijn top: Jan Decleir en Pierre Arditi.

Neem voor meer info contact op met Joke Van Der Heyden bij Alken-Maes op 015 309522 of Jochen De Greef bij TBWA op 02 6797500.
Over TBWA GROUP

TBWA\ is and has been a top-3 ranked agency for the last decade and operates with the strong belief that IDEAS CREATE GROWTH. To make this happen in real life for its local and international clients, TBWA\ has developed and is recognised for its world class brand building and strategic capabilities. TBWA\ is the most integrated communications group in Belgium, bringing many different disciplines together under 1 roof, 1 P&L and 1 culture. These disciplines comprise of in-house strategic advice, advertising, CX design, CRM, media, digital, brand design, public and brand relations, social, event, content & complemented with all related production capabilities. All of this to answer our client’s challenges in a modern, collaborative and comprehensive way.

TBWA\ is the Disruption® Company: the cultural engine for the 21st century business. Disruption® is at the core of TBWA’s strategic and creative development. It is a gateway to great work and unconventional behavior. Disruption is about dismantling the status quo to create opportunities and dramatic business results for our partners.

TBWA\ was elected Agency of the Year 3 times in the last decade and digital Agency of the Year 5 times in the last 6 years. On creative awards, we see them as a great internal motivator and it helps us recruiting new talent. So yes, we’re always in the top 5 in our market. But more importantly, we clearly stand out as the most awarded Effie agency in Belgium. The Effie Awards honour the most significant achievement in marketing communications: ideas that work. And that’s what we’re all about!

www.tbwa.be


TBWA GROUP
165 Avenue de la Couronne/Kroonlaan - 1050 Brussels