BASE en TBWA worden de helden van de datarestjes!

Dinsdag 28 augustus 2018 — In a world waar data op het einde van de maand wordt achtergelaten… besluit één held op te treden tegen dit onrecht. Zijn naam? Data Doggybag Man. Zijn missie? Datarestjes meenemen naar de volgende maand. Dum dum dummmm …

Bij BASE kunnen ‘Based on You’-klanten blijven genieten van hun overschot data en belminuten. Blijft er data of belminuten over aan het einde van de maand? Geen zorgen, die worden automatisch overgedragen naar de eerstvolgende maand.

Om dit product in beeld te brengen, presenteren BASE en TBWA een gloednieuwe superheld: Data Doggybag Man. Zijn taak is nobel: datarestjes van BASE-klanten redden en ze meenemen naar de eerstvolgende maand.
Met een cape en een stevige dosis humor doorkruist Data Doggybag Man de straten op zoek naar verlaten restjes data. Om het personage en de campagne tot leven te brengen, komen er verschillende avonturen uit van deze superheld, vol humor en verrassende anekdotes.

Volg alle avonturen van Data Doggybag Man op tv, radio, digital outdoor en online in Brussel en Wallonië vanaf 27 augustus.

BASE Data doggybag Man TV Spot

BASE Data doggybag Man 15sec Preroll Online

Rosemarijn Bol Raap TBWA