Brussels Airlines hartverwarmende boodschap om het charmante Brussel opnieuw te bezoeken

BR SSELS MISSES U

Vrijdag 22 april 2016 — We kennen allemaal de tragedie die plaatsvond in Brussel. Weken later is er een andere tragedie in de stad. Hotels en restaurants blijven leeg, culturele evenementen vinden het erg moeilijk om tickets te verkopen. Volgens Brussels Enterprises Commerce and Industry (BECI) lijden restaurants en hotels in Brussel aan een verlies van inkomsten van 30 tot 40%. April 2016 is een zwarte maand op het vlak van faillisementen in Brussel met 600 faillisementen in vergelijking met het gewoonlijke 40. 

En toch heeft Brussel (en België) nooit haar charme verloren. De beste bieren, de heerlijke chocolade, de historische gebouwen… het is er nog steeds allemaal. Brussels Airlines speelt een belangrijke rol in bezoekers naar het hart van Europa te brengen. Maar hoe communiceert men in tijden van een ongewone crisis?

Met drie simpele woorden roept Brussels Airlines alle reizigers op om terug te komen. BR SSELS MISSES U. Het is een emotionele boodschap die veel verder gaat dan adverteren. Na een eerste lancering op sociale media zal de boodschap als posters verschijnen in luchthavens met een directe verbinding naar Brussel.

Maar in het belang van een prachtige stad hopen we dat deze woorden zullen uitvliegen over de hele wereld.

Share if you care is nog nooit zo relevant geweest. 

Poster BR SSELS MISSES U
Pauline Kinet TBWA