Brussels Airlines verenigt de wereld op Tomorrowland met 'Unified Flags'

Vrijdag 28 juli 2017 — Voor het tweede weekend op rij is België the place to be. Vanuit alle hoeken van de wereld komen mensen samen op Tomorrowland, goed voor meer dan 200 verschillende nationaliteiten. Dit jaar geeft Brussels Airlines het festival extra kleur met een uniek, symbolisch idee: The Unified Flags.

Met de bekende party flights brengt Brussels Airlines elk jaar feestgangers van over heel de wereld naar Tomorrowland. Voor hun 15de verjaardag wou de Belgische luchtvaartmaatschappij the extra mile gaan. De Unified Flags werden gecreeërd. Een unieke reeks nieuwe vlaggen die telkens gebaseerd zijn op twee bestaande nationale vlaggen. Een letterlijke samensmelting van landen dus. “Tomorrowland en Brussels Airlines brengen vanuit alle landen mensen samen. Grenzen worden letterlijk overstegen. Iedereen is één op Tomorrowland. En onze Unified Flags zijn daar de perfecte illustratie van.”, legt Tanguy Cartuyvel,  marketing manager of Brussels Airlines, enthousiast uit.

Het design van de vlaggen is gebaseerd op de 37 verschillende nationaliteiten van de passagiers van de Tomorrowland-vluchten van Brussels Airlines. Deze nationale vlaggen werden gecombineerd met andere nationaliteiten van Tomorrowland-festivalgangers. Bij de Unified Flags zijn heel wat Belgische combinaties zoals een prachtige Belgisch-Zweedse vlag of een Belgisch-Argentijns ontwerp. Maar ook een aantal opvallende internationale combinaties zoals de Japans-Russische vlag of  de Amerikaans-Mexicaanse vlag. Opdracht bij elke Unified Flag is om op zoek te gaan naar een festivalganger met de nationaliteit die past bij jou en jouw vlag. Wie samen een foto neemt en deelt op Instagram maakt kans op een reis om elkaar na het festival opnieuw op te zoeken.