Een volledig nieuwe maes.be

Vrijdag 27 juli 2012 —

Gesmeerde samenwerking Agency.com\TBWA en Alken Maes levert interactieve en overzichtelijke webstek op! www.maes.be

Brussel, 21 juni 2012 - Maes heeft meer smaak en meer karakter, vandaag kondigen Alken Maes en Agency.com\TBWA trots de nieuwe webstek van Maes aan. Met meer overzicht en meer interactiviteit!

Voor de ontwikkeling en digitale strategie klopte Alken Maes aan bij partner Agency.com\TBWA. Websites moeten ook mee met hun tijd om te blijven voldoen aan de nieuwe verwachtingen van klanten en bezoekers. Daarnaast moest de nieuwe website alle andere bestaande platforms verenigen om een uniforme gebruikservaring te bieden aan alle bezoekers.

Voor de techneuten

Helemaal op Drupal 7 ontwikkeld volgens het 'one platform principe': content wordt daardoor zowel op de website als de mobiele website (gaat live vanaf juli 2012) gebruikt. Feit is dat steeds meer surfers ook vanop hun Smartphones en tablets op de website belanden, vandaar het belang van een even overzichtelijke en gebruiksvriendelijke mobiele site!

Wat is er allemaal nieuw?

Je kan er je eigen account aanmaken of via je Facebook account aanmelden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste acties, nieuwtjes en interessante promoties. Het is voor Maes ook een handige tool die hen in staat stelt een sterkere band met de consumenten op te bouwen.

"Het is de bedoeling dat er op de nieuwe maes.be website altijd iets te beleven valt, 365 dagen per jaar.", zegt Xavier Laoureux, Managing Director bij Agency.com\TBWA. "De nieuwe website wordt het centrale punt voor alle toekomstige acties."

***

Neem voor meer info contact op met Xavier Laoureux - Managing Director Agency.com\TBWA - xlaoureux@agency.com - +32 2 792 16 59