Het strafste netwerk wordt nog straffer dankzij Telenet en TBWA

Woensdag 29 oktober 2014 — Telenet start met “De Grote Netwerf”. Een groots plan om het strafste netwerk van Vlaanderen nog straffer te maken. In een campagne van TBWA die loopt in affichage en in print ontdekken we waarom Telenet “De Grote Netwerf” lanceert en welke werken er op het programma staan.

Onder de noemer ‘De Grote Netwerf’ start Telenet met de grootste uitbreiding van het kabelnetwerk in hun geschiedenis. Met meer dan één miljoen kleine ingrepen boeken ze een gigagrote vooruitgang. Dat zien we ook symbolisch in een reeks advertenties in print en affichage waarbij miniatuurwerkmannetjes – inclusief mini Telenet-camionette – aan de slag gaan in de grote echte wereld.

Het strafste netwerk maken ze niet alleen straffer, maar ook slimmer. Zo smelten ze hun 1 miljoen homespots en 2.000 hotspots stap voor stap samen tot één gigantische, gratis Wi-Free zone. Zo moet je je nog maar één keer aanmelden om automatisch verbonden te zijn met het allerstrafste internet. De eerste volledig slimme Wi-Free stad is Mechelen. Wie volgt ontdek je op telenet.be/degrotenetwerf