Hoog tijd om het beste van Woestijnvis te herbekijken volgens Telenet en TBWA

Want hoe zat dat nu ook alweer?

Dinsdag 23 oktober 2018 — “De emmer der okselvijvers zit vol!” Of was het van gezever? Of nee... van vernedering?

Omdat zelfs de grootste klassiekers na een tijdje wel eens vervagen heeft Telenet samen met TBWA een gloednieuwe campagne gelanceerd om dit extra in de verf te zetten. Een ode aan de grootste Woestijnvis-quotes: hierin worden ze opgerakeld, door mekaar gehaspeld, maar vooral uitvoerig gevierd. De perfecte reden om het beste van Woestijnvis allemaal nog eens te bekijken. Want alles staat nu gratis in de TV-theek van elke Telenet TV-klant.

We zitten met een postercampagne in de familie

De speerpunt van deze campagne is een grootse posteractie waarbij de bekendste Woestijnvis-quotes door mekaar gehaald zijn. Posters met onder andere “We zitten met ne pornomens in de familie”, “Den draadkameraad” en “Pas op voor het protputteke” poppen op over het hele land. Zo ook in de grote trappenhal van Antwerpen Centraal.

En nog veel meer online zever, gezever

Ook online en via social wordt deze campagne doorgetrokken. Talloze prerolls en social posts geven elk hun eigenzinnige kijk op het beste wat het productiehuis voortgebracht heeft. Bovendien kan iedereen z’n eigen kennis uitvoerig testen via een knotsgekke quiz in samenwerking met Het Nieuwsblad. Wie haalt meer dan niveau nihil?

Telenet Woestijnvis Quotes Skippable

Telenet Woestijnvis Quotes

Telenet Woestijnvis Quotes

Instagram Sound Quiz - In De Gloria

Instagram Sound Quiz - Het Eiland

Visual Bierkaartjes
Visual Dagtripper
Visual Protputteke
Visual Posters
Visual Posters
Visual Posters