Kristof Janssens verhuist van Antwerpen naar Antwerpen

Dinsdag 19 januari 2016 — Strategic director Kristof Janssens ruilt na 8 jaar het Antwerpse bureau LDV United in voor het nieuwe TBWA Antwerp. Hij zal er samen met managing director Nicolas De Bauw en creative director Geert Verdonck zorgen voor de verdere uitbouw van het nu 12-koppige agentschap.

De Bauw: “De komst van Kristof is een logische stap in onze groei. Hij zal – met de hulp van onze Brusselse chief strategy officer Bert Denis – de TBWA disruption visie meer implementeren in ons bureau en bij onze klanten. Dit zal zowel ons creatief als account departement versterken.”

Janssens: “Bij LDV heb ik zowat alle afdelingen doorlopen, van account tot strategisch directeur. Ik heb er leuke tijden gekend, en heb de laatste jaren mee deel uit mogen maken van hun huidige succes. Daar wil ik hen dan ook uitgebreid voor bedanken. Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Bij het ambitieuze TBWA Antwerp sta ik mee aan de wieg van een jong bureau, en heb ik tegelijkertijd de mogelijkheid om samen te werken met hun sterk strategisch team. Twee unieke kansen in een klap dus.”

Kristof Janssens
Nicolas De Bauw TBWA Antwerp