Marie-Laure Cliquennois vervoegt TBWA

Vrijdag 4 september 2015 — Marie-Laure Cliquennois is gestart als Creatief Directeur bij TBWA, waar ze ook haar talenten als Art Director zal inzetten in team met Vincent Nivarlet.

Ter herinnering: Marie-Laure Cliquennois was actief bij Saatchi, Leo Burnett en Famous voor ze terecht kwam bij Air, waar ze gedurende 7 jaar de creatie en de business naar een hoger niveau tilde. In 2013 werd Marie-Laure er genomineerd voor creatief van het jaar en hielp ze Air de titel van ‘agency of the year’ binnenhalen.

Marie-Laure: “Jan heeft een duidelijke visie over ons steeds evoluerende vak, waarin ik mij helemaal kan vinden. TBWA biedt een verfrissende kijk op het uitbouwen van mooie en solide merken: do the things you think you cannot do. Let’s go!”

Jan Macken voegt hier aan toe: “We zijn extreem blij dat Marie-Laure de TBWA troepen komt vervoegen. We volgden Marie-Laure al enkele jaren en hebben haar werk en vakmanschap altijd bewonderd: een echte merkenbouwster en bovendien een heel straffe AD, zoals er tegenwoordig te weinig zijn. Ze gaat heel goed bij TBWA passen, daar ben ik zeker van!”

 

Contacteer ons

Published with Prezly