McDonald’s en TBWA openen 9 Secret McDo’s in Antwerpen, alsook 1 McDo on the go

Donderdag 28 september 2017 — Na een succesvolle launch in Brussel is Antwerpen aan de beurt. McDonald’s levert vanaf nu over heel de stad met de hulp van UberEATS. Een langverwacht moment dat McDonald’s en TBWA vierden met de opening van 9 Secret McDo’s in Antwerpen op 9 verborgen parels doorheen de stad. 

Om een Secret McDo te ontdekken moest je tips via de Facebookpagina volgen. Naast 9 verborgen parels in Antwerpen, hebben we ook een McDelivery-boy op pad gestuurd door Antwerpen. Deze incognito weldoener mocht gratis McDo weggeven aan al wie hem kon ontmaskeren. Zijn locatie kon je tracken via Facebook Live op de Facebook-pagina. McDo gevonden? Tijd om gratis te genieten van een heerlijk McMenu.

Alle 9 geheime locaties werden in een mum van tijd gevonden, waarbij we 100 gratis McMenu's weggaven aan enthousiaste fans. En die McDelivery-boy? Die is nu enkel een stadslegende die doet denken aan betere tijden...

Maar het beste nieuws? Vanaf nu kan elke plek in Antwerpen een geheim restaurant worden!

Via UberEATS kan je nu je favoriete burgers bestellen en thuis laten leveren vanuit de McDonald’s restaurants van Teniersplaats en Groenplaats in een zone van minder dan 10 minuten van deze restaurants. Als deze testfase in Antwerpen een succes blijkt te zijn, breidt McDonald’s België deze service misschien ook uit naar andere steden. To be continued.

McDonald’s en TBWA openen 9 Secret McDo’s in Antwerpen

Secret McDo’s in Antwerpen
Secret McDo’s in Antwerpen
Secret McDo’s in Antwerpen
Secret McDo’s in Antwerpen
Secret McDo’s in Antwerpen
Secret McDo’s in Antwerpen
Benoît Carlens TBWA