Nissan en TBWA sturen foutparkeerders de juiste boodschap

Donderdag 27 september 2018 — Auto’s die zonder gêne twee parkeerplaatsen innemen, wagens die vlotjes geparkeerd staan op de stoep of er net veel te ver vandaan … Sommige chauffeurs lijken het parkeren gewoon niet te willen leren. Nissan en TBWA vonden dat het tijd was om deze foutparkeerders een juist signaal te sturen.

In verschillende steden in België en Nederland gaan promoteams van Nissan op zoek naar wel heel verkeerd geparkeerde wagens en zetten ze in de verf. Letterlijk, want op de grond rond de wagens brengen ze nieuwe parkeerlijnen aan met de niet mis te verstane boodschap: “Let your car do the parking. With Nissan ProPILOT Park”.

Deze innovatieve technologie kan je ontdekken enerzijds in de nieuwe Nissan LEAF uitgerust met de revolutionaire ProPILOT Park technologie en anderzijds de ondersteunende Intelligent Park Assist op de QASHQAI. Deze technologiën maken parkeren ongezien gemakkelijk. Druk bijvoorbeeld op de ProPILOT Parkknop van de Nissan LEAF en laat je auto het werk doen: de auto stuurt, accelereert, remt en parkeert zich zo automatisch en perfect tussen de lijnen.

Nissan Dumb Parking Long version

Nissan Dumb Parking Short Version

Let your car do the parking (Visual 1)
Let your car do the parking (Visual 2)
Let your car do the parking (Visual 3)