Op Wi-Free Tour met Telenet

Vrijdag 6 september 2013 — De Wi-Free Tour: da’s een tour doorheen heel België waarbij acteur Rik Verheye in één week tijd zoveel mogelijk Telenet hot- en homespots probeert te bezoeken.

Ons land telt meer dan 800.000 Wi-Free punten waar Telenet internetklanten gratis draadloos kunnen surfen. Meer dan 800.000! Da’s serieus wat. Acteur Rik Verheye zal in één week tijd zoveel mogelijk van deze hot- en homespots proberen te bezoeken.

Onderweg trakteert hij iedereen op leuke verrassingen. Zo gaf hij 50 warme croissants aan de vroege vogels in de Panos in Gent, een volle tank aan een moeder en dochter om verder naar zee te rijden (maar eerst gaven ze de Telenet-man nog een lift naar Antwerpen) en een gloednieuwe iPhone in de BIB van Leuven. Er doken zelfs enkele stoere mannen de Noordzee in voor een chique badhanddoek aan het strand van Surfers Paradise in Knokke-Heist…

Heel de Wi-Free Tour is live te volgen op nationale radio. Want zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds laat Rik via een radiospot weten waar hij zich op dat moment bevindt. Geen klassiek radioformat dus. Maar een live radiocampagne waarbij geen enkele spot dezelfde is en die de luisteraar meteen ter plaatse trekt.

Url: snap.telenet.be
Radiospots: zie bijlage