Play van Telenet gaat voor ongegeneerd kijkplezier met TBWA

Maandag 12 februari 2018 — Geen tv tijdens het eten! Ongetwijfeld de bekendste don’t uit het lineaire televisietijdperk. En met de nieuwe manieren van tv-kijken, zijn er enkel nieuwe taboes bijgekomen. Volgens TBWA hoog tijd om deze allemaal van ons af te schudden en te genieten van ongegeneerd kijkplezier met Play van Telenet.

Samsonseks was het woord van het jaar… in 2016! Dus komaan, welke ouders doen het niet? Of je huishouden even ontlopen door op ’t wc een filmpje te checken… ongepast? Misschien, maar wel plezant! En laten we nu eens heel eerlijk zijn: wie heeft zich al eens ziek gemeld om een serie verder uit te kijken? Bij TBWA hebben ze er zelfs een term voor bedacht: seriekoorts.

Telenet en TBWA willen met hun laatste Play-campagne die op radio, social en online loopt, alle taboes rond tv-kijken bespreekbaar maken. Op social stuurden ze hiervoor zelfs Pedro Elias op pad. Hij polst op de Vlaamse markten hoe goed de modale man of vrouw al mee is met alle nieuwe manieren van tv-kijken. To be continued zoals ze zeggen want het lijstje met ongegeneerd kijkplezier is nog lang niet afgerond!

Voxpop 'Samsonseks' Wat is dat? Pedro Elias voor Telenet Play 'Ongegeneerd Kijkplezier'

Voxpop 'serie cheating' wat is dat? Pedro Elias voor Telenet Play 'Ongegeneerd Kijkplezier'