PlayStation en TBWA brengen Netsky live bij je thuis in VR

Vrijdag 24 februari 2017 — Op zaterdag 25 februari staat Netsky in het Antwerpse Sportpaleis voor zijn grootste optreden tot nu toe. Fans die er zaterdag niet bij kunnen zijn, hoeven niets te missen. Want Sony Interactive Entertainment Benelux en TBWA zullen het volledige concert in 360° livestreamen via PlayStation® VR.

Vanop de best mogelijke plaats in de zaal kunnen fans over heel de wereld voor het eerst via PlayStation VR elke beat, synth line en pyro blast ervaren zoals in het Sportpaleis.

Netsky (Boris Daenen) zegt: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in virtual reality. Het is dus heel spannend om samen te werken met PlayStation om mijn liveshow in het Sportpaleis te livestreamen in 360° op PS VR. We hebben keihard gewerkt om deze show extra speciaal te maken, dus het is geweldig dat we dit kunnen delen met zoveel meer mensen dankzij PS VR”.

Het optreden belooft een spectaculaire liveshow van Netsky te worden met speciale gasten, verbazingwekkende nieuwe visuals en een topproductie in samenwerking met het Brussels Philharmonic.

Netsky
Joachim Francois TBWA