“SEE MORE. PLAY MORE.” met de 360° Facebook app en de Messenger bot van TBWA en Telenet

Maandag 19 december 2016 — Verhalen die bijblijven en beklijven, een straf aanbod, 2 exclusieve kanalen, 4 extra kanalen per genre, een topteam van filmkenners met onder andere Erik Van Looy en Lieven Trio, … Sinds 16 december biedt Play More nog meer als voorheen entertainment van wereldklasse.

Play More wordt dan ook opnieuw gelanceerd door TBWA en Telenet met de tagline ‘SEE MORE. PLAY MORE.'. Een lijn die wordt ingevuld met een tv-spot waarin we een man zien lopen doorheen de donkere straten van de stad en in alledaagse dingen scènes ziet van films en series.

En er is meer…

Zo kan je naast een topteam van filmkenners met o.a. Erik Van Looy en Lieven Trio, je vanaf nu ook laten gidsen door Mr. More.

Mr. More is een handige toepassing die werkt via Facebook Messenger. Hij start een chatgesprek met je en aan de hand van enkele gerichte vragen, leidt hij je naar de beste suggesties. Deze Messenger bot, gebaseerd op machine learning ontwikkeld door Froomle, is een primeur in België en vind je als playmorebe in Messenger.

En dan is er nog de ‘special built 360° foto’ op Facebook. Een foto gebaseerd op de tv-spot waarin we verschillende elementen verstopten van meer dan 30 films en series. Aan de echte filmfans om deze elementen zo snel mogelijk te vinden. Probeer het hier.

Zowel de Mr. More als de 360° foto staan sinds 16/12 online. 

Telenet - Mr. More

Jochen De Greef TBWA