TBWA doopt de Antwerpse Lage Emissiezone om tot Zero Emissiezone met de 100% elektrische Nissan LEAF

Woensdag 1 februari 2017 — De Antwerpse Lage Emissiezone is een feit. Vanaf vandaag mogen zo’n 9.000 oude en vervuilende wagens de binnenstad niet meer zomaar in. Hét uitgelezen moment om ‘t Stad te laten kennismaken met hét emissievrije alternatief: de 100% elektrische Nissan LEAF. Want geen Stad aan de stroom zonder elektrische wagen.

’t Stad-guerrilla: een onderbord voor de nieuwe verkeersborden.

Om deze boodschap kracht bij te zetten, gaven we de gloednieuwe verkeersborden van de Lage Emissiezone in de nacht van 31 januari het gezelschap van een extra onderbord: drive electric with the Nissan LEAF for zero emission”, zegt copywriter Arnaud Bouclier. “Deze stunt moedigt Antwerpenaren vanaf dag 1 aan om elektrisch te rijden, en met de Nissan LEAF voluit voor Zero emissie te gaan”. Bovendien zorgen promoteams ervoor dat chauffeurs van afgekeurde wagens diezelfde boodschap ook in hun handen gestopt krijgen.

Ook online ontsnappen zero Antwerpenaren niet.

Met een hele resem Antwaarpse social posts op Facebook presenteert Nissan alle Antwerpenaars de Nissan LEAF: hét alternatief voor de Lage Emissiezone. Ook op de website van de Gazet van Antwerpen valt bovenaan de webpagina te lezen: giejn stad on de stroewm zongder ellentrik. En nu maar hopen dat alle inwoners niet zeggen: met heel Antwerpen, maar niet met mij.

Meer weten over de 100% elektrische Nissan LEAF

Nissan Leaf Actie - Zero Emissiezone
Nissan Leaf Actie - Zero Emissiezone
Nissan Leaf Actie - Zero Emissiezone
Nissan Leaf Actie - Zero Emissiezone
Nissan Leaf Actie - Zero Emissiezone