TBWA en KBC openen de jacht op duizenden tickets voor zomeractiviteiten voor tieners met de K’Ching Ticket Hunt

Vrijdag 13 juli 2018 — Epic zomerplannen met een niet zo epic bankrekening is allesbehalve fun. Daarom organiseert KBC voor jongeren – die wat krapper bij kas zitten – de ‘K’Ching Ticket Hunt’*. Tijdens deze Hunt kunnen zij dagelijks en 4 weken lang duizenden tickets scoren om allerlei leuke dingen te doen deze zomer. En dat voor maar 1 euro per ticket met de K’Ching app!

KBC K’Ching is dé mobile banking app voor jongeren van KBC waarmee ze hun geld leren beheren en veilig kunnen online bankieren. Deze zomer wordt geld beheren ook écht plezant, want KBC verspreidt 4 weken lang, 7 dagen op 7, speciale QR-codes aan stands en online. Na het scannen van deze codes kunnen tickets worden bemachtigd voor bioscopen, pretparken, festivals en zelfs een helikoptervlucht, voor slechts 1 euro. Kortom: non-stop plezier voor een topzomer!

In de feed van de K’Ching app kan dagelijks worden ontdekt voor welke activiteiten er tickets beschikbaar zijn en waar de KBC-stands die dag staan. De stands zijn te vinden over heel Vlaanderen: in parken, aan zee, in winkelstraten, op velden of pleinen én op het internet. Eénmaal ter plaatse wacht de jongeren nog een leuke uitdaging, waarna de snelste deelnemers de 1-euro tickets ontvangen.

De ‘Ticket Hunt’ werd aangekondigd via posters in de kantoren van KBC, social media, banners en via een radiospot op Joe, Nostalgie en Qmusic.

 

*Deelnemen lukt enkel als je beschikt over een KBC-jongerenrekening en de K’Ching app.
De K’Ching Ticket Hunt is gestart op 9 juli en loopt t.e.m. 5 augustus 2018.
Ontdek alle prijzen en de voorwaarden op kbc.be/kching