TBWA en PlayStation bezorgen gamers de nacht van hun leven met de Airbnb Gameroom in Amsterdam en Brussel

Woensdag 23 december 2015 — In navolging van PlayStation’s eindejaarsspot ‘The wonderful life of PS4 player’ bedachten TBWA en PlayStation een unieke activatie om elke gamer de kans te geven om van het wondermooie PS4-leventje te proeven: de Airbnb Gameroom. Voor héél wat gamers is een eigen gameroom dé ultieme droom, die velen echter door gebrek aan geld, ruimte of een begripvolle partner aan hun neus moeten laten voorbijgaan.

Met de Airbnb Gameroom krijgen alle gamers tijdens de feestdagen de kans om voor één nacht hun droom te beleven. Van 21 december 2015 tot 2 januari 2016 kunnen gamers het ultieme game-appartement boeken in Brussel of in Amsterdam.

Het belooft een stevig nachtje te worden, want de twee PlayStation’s 4, aangesloten op twee 55 inch Sony TV’s en soundbars houden onze gasten vast en zeker wakker. Er zullen ook voldoende controllers aanwezig zijn om een compleet voetbalelftal op te stellen of een klein leger op pad te sturen in je favoriete shooter. Met meer dan 15 verschillende games, is er meer dan genoeg om te ontdekken hoe ‘The Wonderful Life of a PS4 Player’ in elkaar zit.

Boeken via Airbnb

Twee weken lang zal dit droomappartement per nacht te huur zijn via Airbnb. Om zo veel mogelijk gamers de kans te geven hier gebruik van te maken, zal het mogelijk zijn om op vrijdag 25 december het appartement een nacht te boeken in de week van maandag 28 december tot zaterdag 2 januari.

Voor verhuur worden de algemene voorwaarden aangehouden die airbnb* hanteert. Er kan maximaal één nacht per gezelschap geboekt worden. Het appartement biedt ruimte aan maximaal vier vrienden/vriendinnen. Boeken kan via deze link: https://www.airbnb.com/rooms/10033351

*LET OP: airbnb hanteert een uitgebreid persoonsverificatie proces. Algemene voorwaarden van airbnb zijn hier terug te vinden: https://www.airbnb.com/

Onder anderen aanwezig in het appartement:

- Twee PlayStation 4 consoles
- Twee 55 inch Sony TV’s
- Uncharted Nathan Drake Collection
- DRIVECLUB (incl. BIKES)
- Bloodborne
- Until Dawn
- Call of Duty: Black Ops III
- Destiny: The Taken King

En nog veel meer om zelf te ontdekken!

Joachim Francois TBWA