TBWA en Rex & Rio : De beste series uit de VS, 1 week later al bij Rio

Maandag 20 januari 2014 — Vlamingen zijn seriekijkers geworden. Of het nu gaat om Game of Thrones, The Bridge of Breaking Bad, we kijken naar de beste series uit binnen- en buitenland en verslinden zoveel afleveringen ineens als we zelf willen. En laat dat nu net één van de grootste troeven van Rex en Rio van Telenet zijn: de beste series staan altijd voor je klaar. In het geval van Amerikaanse series (o.a. van het toonaangevende HBO), zelfs 1 week nadat ze daar zijn uitgezonden!

Van 5th Avenue naar de Vlaamse huiskamer

Redenen genoeg voor Telenet en TBWA om hier een speciale tv-spot aan te wijden. In de commercial zien we een enthoesiaste Vlaming in New York die aan het thuisfront laat weten dat er net een nieuwe serie loopt in de States. Wat hij niet weet, is dat zijn vrienden deze ondertussen aan het bekijken zijn in Vlaanderen.

True Detective en Black Sails, 1 week na de States

Ook op affichage en abribus zetten Rex en Rio een heus media-offensief in, en dat met 2 nieuwe series die 1 week na Amerika al voor Rio-kijkers beschikbaar zijn: True Detective, de veelbelovende nieuwe meeslepende HBO-reeks die op Rio te zien is vanaf 21 januari, en met de spannende piratenserie Black Sails, geregisseerd door niemand minder dan Michael Bay, die op Rio te zien is vanaf 26 januari.

Rio: Black Sails

Natalie Ducène TBWA