TBWA en Telenet herlanceren Play More met 'SOME WATCH TV. I PLAY MORE.'

Donderdag 15 december 2016 — Vanaf 16 december brengt Play More nog meer dan voorheen entertainment van wereldklasse. Hoog tijd dus voor een nieuw design en een tv-spot die beklijft en bijblijft. 

Play More brengt z’n worldclass entertainment vanaf nu op 2 exclusieve kanalen. Zo vind je op Play More Series de meest recente en strafste series én kijk je live met de VS naar de allernieuwste HBO-afleveringen. Op Play More Cinema wordt dan weer elke dag een tv-première gezet en op zaterdag een heuse blockbuster.

Maar je kan je ook laten gidsen door vier nieuwe themakanalen of door tips van Erik Van Looy en Lieven Trio. En met de functie ‘Mijn TV’ pik je aan waar je gestopt bent, op welk scherm ook.

Yep, met Play More doe je meer dan alleen maar tv-kijken. Je kan er je elke dag verliezen in de strafste verhalen. Verhalen die beklijven en bijblijven. Met personages, decors, intriges, dialogen en plotwendingen die zich in je hoofd nestelen en er blijven wonen. Dat werd meteen ook het uitgangspunt voor de nieuwe tv-spot van Play More. In ‘The Runner’ zien we een man lopen, doorheen de donkere straten van de stad. In alledaagse dingen ziet hij scènes uit films en series… De spot wordt afgesloten met ‘SOME WATCH TV. I PLAY MORE.’.

De regie was in handen van Joe Van Houtteghem, die er een cinematografische parel van maakte. De spot is vanaf 16/12 te zien op tv. 

Telenet Play More

Visual Play More 1
Visual Play More 2
Visual Play More 3
Visual Play More 4
Visual Play More 5
Visual Play More 6
Visual Play More 7
Jochen De Greef TBWA