TBWA heet je welkom bij Telenet TV

Maandag 8 oktober 2018 — Telenet lanceert dit najaar Telenet TV: het beste entertainment en de strafste tv-ervaring in één. En die ervaring wordt magischer dan ooit. Zeker nu je eindelijk zorgeloos kan streamen. Want als WIGO-klant kijk je voortaan tv on the go zonder dat het meetelt in je data.

Hallo sfeer dus! En niet ‘Hup, weg sfeer’ zoals in de tv-spot waarmee TBWA iedereen welkom heet bij Telenet TV. Hierin zie je hoe een jonge vrouw speels een opdringerige gast op de bus op zijn plaats zet met de hulp van de bekende Woestijnvis-quote. Entertainment saves her day.

En dat is wat Telenet TV wil doen. Iedereen laten genieten van een geweldige flow. Dankzij het grootste aanbod films en series in Play en Play More. Handige features zoals Terugkijk TV of het kijken op al je schermen. De Yelo Play-app waarmee je tv kan kijken in heel Europa en voortaan dus ook kan streamen op 3G of 4G zonder dat het meetelt in je data.

Behoorlijk straf dus. Maar nog niet straf genoeg volgens TBWA en Telenet. Daarom zal de Telenet TV-campagne die nog tot het eindejaar loopt nog meer goed nieuws brengen voor Telenet TV-klanten. Stay tuned!

Telenet TV Long version

Telenet TV Short version

Telenet TV Short version

Telenet TV - Het beste van Woestijnvis