TBWA laat Maes Music Cargo te water

Maandag 17 juni 2013 — Maes en TBWA zetten het succesverhaal van Maes Music verder met de Maes Music Cargo, een unieke boot vol bier en muziek die langs de Belgische kanalen en rivieren menig feestje zal doen oplaaien deze zomer.

Met de Maes Music Cargo gooit Maes zijn muziekverhaal deze zomer over een andere boeg: alles gebeurt op een volstrekt unieke cargo. 

Een stoere boot met een nog stoerdere schipper aan het roer, die van 26 juni tot 27 september uitvaart en zorgt voor een zomer vol bier, muziek en plezier. De Maes Music Cargo wordt op 26 juni met passend feestgedruis gedoopt in Mechelen.

Tijdens de maanden juli en augustus doet de Maes Music Cargo z’n toer door België waarbij hij aanmeert in 6 verschillende steden. 2 maanden lang feest aan boord met BBQ’s, DJ contests, verschillende muziekkwissen en Studio Brussel iedere tocht weer trouw op post.

In september gaan we een stapje verder met de Maes Music Cargo Concerts, de ondertussen al lichtjes legendarische concerten waarbij je pas ter plaatse ontdekt welke topband je gaat zien. Niet meer op het vasteland, maar aan boord van de Maes Music Cargo. De bands en steden blijven nog even een verrassing...

Ontdek hier de lanceringscampagne.