TBWA timmert nieuwe brico app in elkaar

Maandag 5 november 2012 —

Schilderen, behangen, vloeren … Iedereen klust wel eens in huis. Maar ‘t loopt niet altijd van een leien dakje. Vooral hoeveelheden inschatten, is geen makkie. Tot nu, want speciaal voor doe-het-zelvers lanceren Brico en TBWA een gratis mobiele app die alles in een handomdraai voor je uitrekent.

Behang, verf, tegels, parket … Op basis van de oppervlakte en het gekozen materiaal berekent de app exact hoeveel je nodig hebt. Bovendien maken videotips je kluswijs, vind je meteen de dichtstbijzijnde Brico én verneem je zo welke promoties er zijn. En dit is slechts het begin. Geleidelijk aan worden nieuwe features toegevoegd.

De app in 1-2-3:

       Calculatie van de benodigde hoeveelheid verf, vloerbekleding, behangpapier en andere materialen. De precieze berekening is gebaseerd op de oppervlakte van de ruimte. Muren, ramen en/of deuren, het kan allemaal.

       Je dichtstbijzijnde Brico:op basis van postcode of geolocatie.

       Tips, advies en praktische video’s: leer doe-het-zelven.

       Blijf op de hoogte van de nieuwste promoties en stuntprijzen.

       Superpraktisch:altijd een zaklamp binnen handbereik.

 

De app is volledig gratis en beschikbaar voor zowel iOS (Apple) als Android. Ze kan vanaf nu gedownload worden in (Play store Android) of (App store itunes)

 

Valerie Vleminckx Brand Manager TBWA Group at PR TBWA GROUP
Xavier Laoureux Managing Director Agency.com\TBWA at TBWA GROUP