TBWA VERHUIST NAAR ANTWERPEN

Vrijdag 28 november 2014 — Of toch een beetje. Vanaf 1 januari opent het Brusselse bureau een tweede vestiging op de Antwerpse Vlaamse Kaai. Het nieuwe filiaal zal geleid worden door de TBWA’ers Nicolas De Bauw (managing director) en Geert Verdonck (creative director).

 ‘TBWA heeft in Brussel een optimale grootte bereikt. Een maat die ons toelaat om volledig geïntegreerd te werken met de beste experten in alle vakgebieden van communicatie. Maar als groep willen we natuurlijk niet blijven stilstaan. Net daarom is een Antwerpse propositie voor ons interessant’, verduidelijkt TBWA Group CEO Kris Govaerts.

De kleinere structuur van TBWA Antwerp moet aantrekkelijk zijn voor kleine en middelgrote klanten en de locatie laat toe om meer merken te kunnen bedienen met dezelfde TBWA visie’, aldus Nicolas De Bauw. ‘We worden geen concurrenten van elkaar, integendeel.

Het zijn onze beste mensen die dit nieuwe project gaan trekken. Mensen die de TBWA-cultuur ademen en vertalen met hun eigen flair’, vertelt TBWA Group Head of Strategy Bert Denis. ‘In functie van affiniteiten, locatie en omvang gaan we samen met onze klanten en prospecten bepalen of Antwerpen of Brussel voor hen de beste optie is.’ 

TBWA Antwerp start met een aantal klanten die meekomen vanuit Brussel en met een aantal Antwerpse TBWA’ers. Het zal ook nauw blijven samenwerken met de andere “experten” uit de TBWA-familie, zoals Two Men and a Horsehead (design), Pride (PR), Tequila (crm), Headline (content) en Magma (events).

Kris Govaerts CEO TBWA Group Belgium at TBWA Group Belgium
Nicolas De Bauw Managing Director TBWA Antwerp at TBWA Antwerp