Telenet en TBWA laten je voicemailbegroeting inspreken door een bekende Vlaming

Donderdag 24 oktober 2013 — Voicemailbegroetingen zijn vaak saai en onpersoonlijk. Velen van ons haken al af nog voor de beep zijn ding heeft gedaan. King & Kong vond het dan ook hoog tijd om daar iets aan te doen. Want King & Kong is niet alleen belachelijk veel bellen zonder tellen, King & Kong is ook belachelijk plezant. Daarom lanceren Telenet en TBWA vandaag de King en Kong voicemailmaker!

Met de King & Kong voicemailmaker kan je jouw persoonlijke voicemailbegroeting laten inspreken door een serieus bekende Vlaming.

Wie doet mee? Wel, de enige echte Jan Becaus is volledig at your service. Maar ook Slongs Dievanongs is er ielemaal kleir veur. Of je kan je voicemail een eindeke laten flippen met de Homo Turisticus. Tenzij je liever iedereen begroet met een goeiemorgen, morgen, goeiedag van Nicole en Hugo. Of misschien wil je gewoon wat meer sfeer en gezelligheid in je voicemail met Peter Van Asbroeck. Dat kan ook.

Anyway, aan jou de keuze. Het enige wat je moet doen is jouw persoonlijk begroeting insturen via telenet.be/voicemailmaker. De leukste begroetingen worden op 31 oktober en 7 november live ingesproken. Zit de jouwe erbij, dan wordt die meteen met bijhorend filmpje opgestuurd. De volledige live sessie kan je trouwens online volgen en bekijken. Hoe plezant is dat?! Belachelijk plezant natuurlijk!