Touring biedt gratis pechverhelping op valentijn

Maandag 11 februari 2013 — Autopech komt altijd ongelegen en zeker op de dag van de geliefden. Maar deze valentijn geraakt iedereen op tijd op zijn romantische date! Op 14 februari biedt Touring immers gratis pechverhelping in heel België. De Touring-wegenwachters zullen die dag trots hun rode stickers ‘Gratis pechverhelping op 14 februari’ op hun wagens kleven. Zodra je uit de nood bent, vertrekt iedereen bovendien met een Galler-pralineduo én de sticker van de dag: ‘Just rescued’!

Of je nu op 14 februari onderweg bent naar een romantische afspraak, naar je werk of gewoonweg naar de winkel: Touring helpt je binnen het uur weer op weg. “Onze wegenwachters staan klaar om alle geliefden in België[1] uit de nood te helpen, of ze nu lid zijn van Touring of niet. Touring staat garant voor je mobiliteit. De missie van Touring is je te helpen het leven makkelijk te maken !”, zegt Touring. Het enige dat je moet doen, is het noodnummer 070 344 777 draaien.

De gratis interventie is geldig voor autopech als gevolg van een technisch probleem dat voorvalt op 14 februari. De interventie omvat de herstelling en sleping – beperkt tot 40 km vanaf de plaats van de panne (wat overeenstemt met 80% van de interventies).

Touring lanceert op 5 februari de Valentijnsactie met een filmpje op het internet. Wordt vervolgd!

Vanaf 5 februari ook afspraak op: http://www.touring.be/valentin, http://www.facebook.com/touring en https://twitter.com/TouringTweets[1] Enkel voor particulieren

 

Touring en de liefde