Verder kijken naar de film als je naar boven bent gestuurd door je ouders? Zelfs dat kan met Yelo TV.

Maandag 8 april 2013 — Dat Telenet tv-kijken een compleet nieuw gezicht geeft met Yelo TV, is al langer bekend. Vandaag kan je al live kijken op elk scherm in huis, programmeren vanuit je auto of op het werk enz. En de functies van Yelo TV breiden nog steeds uit: vanuit het nieuwe Yelo TV-menu, kan je nu zelfs naar opgenomen programma's kijken op je smartphone, tablet en computer. TBWA maakte zonet 3 tv-spots, telkens rond één van de plezante mogelijkheden van Yelo TV.

Naar boven, goesting en barbecue

Zoals we van Telenet gewend zijn de laatste jaren, zijn alledrie de spots gebaseerd op een dagelijkse situatie, waarin de technologie van Telenet tot nieuwe, plezante mogelijkheden leidt.

In de eerste commercial 'Naar boven' pauzeert een papa een film net op het moment dat de actrice haar bh wil losknopen. Dankzij Yelo TV kan jonge zoon toch boven verder kijken op zijn tablet. In 'Goesting' zoekt een jong koppel een plekje om alleen te zijn, wat niet lukt omdat in elke kamer huisgenoten naar tv zitten te kijken op laptops, smartphones enz. In 'Barbecue' ten slotte vraagt een single vrouw aan een man of hij niet naar huis moet om naar het voetbal te kijken. Nee hoor, antwoordt hij, terwijl hij onder tafel de match gewoon opneemt via zijn smartphone.

Drie mogelijkheden van Yelo TV, drie keer geregisseerd en in goede banen geleid door Frank Devos bij Caviar.

BBQ - Telenet Yelo TV

Goesting - Telenet Yelo TV

Naar boven - Telenet Yelo TV

Nicolas De Bauw TBWA - Client Service Director Telenet
Valerie Vleminckx TBWA Brand Manager