VERITAS en TBWA op zoek naar logica in vrouwenlogica

Dinsdag 2 september 2014 — Veritas maakt het makkelijk én leuk voor vrouwen om zichzelf te zijn in de mode van vandaag. Daarom bieden ze een uitgebreid gamma accessoires, ideeën en ingrediënten om zelf aan de slag te gaan zodat vrouwen hun persoonlijkheid in de verf kunnen zetten. De nieuwe tactische radiocampagne van communicatiepartner TBWA zet de oneindige mogelijkheden van Veritas heel vrouwelijk in de verf.

Hoe denken vrouwen? Waarom denken ze zo? Wat hebben ze nodig? En hoe kan Veritas hen daarbij helpen?

Met deze vragen gingen Veritas en TBWA aan de slag voor een tactische radiocampagne. Het resultaat is een reeks radiospots met de titel ‘Zo logisch is vrouwenlogica.’

Telkens hoor je een vrouw luidop nadenken en allerlei argumentaties uiteenzetten. Die redeneringen zullen voor mannen misschien niet altijd even logisch zijn, maar voor vrouwen des te meer. En voor elke vrouwelijke logica heeft Veritas wel een oplossing. Je vindt bij Veritas dan ook heel wat: van kleine accessoires tot leuke handtassen en fancy homewear.

De 30” spots zullen vanaf september op de radio te horen zijn en lopen heel het najaar door op volgende zenders JoeFm, Qmusic, Studio Brussel, MNM, Nostalgie, NRJ, Contact & Bel RTL.